Thursday, November 25, 2010

Hey Guys Here I Come Again

Sudah berabad aku xupdate blog ni. This time it will be more personal than before. Aku mmg malas nak update blog ni. Bosan dgn fenomena skrg yg asyik2 dok tengok blogger yg syok sendiri dok kata blog dia hebat la..dok canang sana-sini blog dia ada tu la.. ni laa..

Ish, pendek kata bosan la. Dalam blog dok kata orang tu buruk la..kononnya diri dia mcm dewa lah tu!

OK! sudah dgn melepaskan geram seketika,now..aku nak update dgn apa yg aku lakukan dlm dekat 2tahun menyepi ni.

Sekarang aku tgh sambung degree aku kat UiTM Shah Alam. Amik broadcasting. Yeay! Dgn bangga nya aku nak ckp yg aku masuk degree penyiaran ni dgn sekali apply trus dapat oke course aku nak ni. X mcm sstgh org tu yg dah dpt course campak2 last2 dok merayu nak g masuk broadcasting ni. Semak!

Oke, dunia penyiaran ni seronok. Aku dapat belajar bnyk benda yg aku sgt2 minat. Dari guna2 kamera yg bapak mahal dan super berat tu hingga lah ke proses editing video yg boleh makan 2 hari xtidor. Xkesahlah..janji aku suka.

Dengan gadjet baru yang aku beli April lalu iaitu my macbook white, ia sangat,sangat,sangaaattt membantu aku dlm bidang ni. Xmacam laptop lama aku tu yang selaaaaaluu sgt hang. Aku dah xboleh nak kata apa dah perasaan aku time laptop tu hang masa in the middle of doing editing yg show 2jam tu. I just can't imagine. Argh!!!

Oke..lets reduce the talking and now tengok sendiri la apa yg aku buat lately ni yeh... ;) SMILE










Sunday, April 25, 2010